Termékek

Mamma Mia© La Mozzarella

La mozzarella da pizza – hófehér ragyogás a legtisztább forrásból. Tradicionális ízvilág 21. századi technológiával. Az antik hagyomány és a legújabb innovációk találkozása: Mamma Mia© La mozzarella da pizza

 

Mamma Mia© La Provoletta

A Provolone-típushoz tartozó provoletta az úgynevezett „pasta lata” (magyarul hevített-gyúrt) sajtcsalád tagja. A tehéntejből készült provoletta „Dolce” (édes) változata 2-3 hónap érlelés után nyeri el telt ízét és sárgásfehér színét. A „Piccante” (csípős) ízvilága több, mint négy hónapos érlelés eredménye. A provoletta saláták, szendvicsek, meleg előételek kiváló alapanyaga, testesebb vörösborok mellé ajánljuk.

 

Mamma Mia© Lo Stracchino

Az összetéveszthetetlen aromájú, rövid érlelésű lágy sajt kulináris különlegesség. A stracchino a mozzarellánál krémesebb, gazdag és telt ízvilágú nedvdús sajttípus – önálló fogásként, salátákkal vagy tésztaszószként fogyasztva egyaránt nagyszerű gasztronómiai élménnyel szolgál.

Mamma Mia© Il Provolone

A Provolone forrázott, majd nyújtott sajtkülönlegesség a "pasta filata" család tagjaként a kezelés révén rugalmassá, könnyen formázhatóvá válik egyedi szálas és réteges szerkezetté alakulva. Az olaszos gasztronómia kihagyhatatlan termékeként, a provolone nem hiányozhat a színvonalas konyhák kamráiból, ahol salátákhoz vagy akár levesekhez is kitűnően használható. Fogyasztható frissen, félkeményen vagy érett-keményen, enyhe vagy pikáns ízzel.